Nie jesteś zalogowany.
Moje zdanie na temat tego serialu jest takie:
Po obejrzeniu ostatniego odcinka dotarło do mnie że ten serial jest o ludziach a nie o wyspie.
"Choć większość teraz nie znosi scenarzystów, ja im dziękuję. Za sześć lat. W końcu finał to tylko 2 godziny ze 120 pozostałych. Pomimo wszelkich niedoróbek, niedociągnięć czy innych irytujących rozwiązań ten serial jako całość jest wspaniały. Ile seriali sprawiło, że opadła wam szczęka? Czy jest inna produkcja w TV, która zmuszała nas do tylu teorii, dyskusji i namyśleń?
Żaden serial mnie tak nie bawił przez tyle lat. Żaden. I właśnie dlatego, Lost to najlepszy serial jaki w życiu widziałem. Nie jest najbardziej dopracowany, nie jest idealny. Ale jest najlepszy. Bo przyjemność z oglądania jest najważniejsza, prawda?"
Co Wy o tym serialu myślicie?
Taaak. W tym dniu wszyscy jesteśmy Zagubieni...
Jak dla mnie, tylko się ciekawie zapowiadał.. W zasadzie to cały pierwszy sezon.. A później to jakoś niespecjalnie.. Duże zamieszanie.. Tak jak by scenarzyści stracili dalej pomysł..
Im więcej sezonów tym bardziej staje się nudny. Ileż można wątków wymyślić? Dlatego staje się to monotonne, powtarzają się pewne wątki. Czyli pokrótce - człowiek zaczyna się dosłownie gubić.
zgadzam się ze stwierdzeniem że "Im więcej sezonów tym bardziej staje się nudny." początkowo ( 1, 2 sezon) byłam zafascynowana serialem i tylko czekałam z niecierpliwością na kolejny odcinek, ale z czasem ta produkcja zaczęła mnie nudzić i teraz nie zdziwiłabym się gdyby ciągnęli ten serial do nieskończoności ( ale przynajmniej wtedy mielibyśmy nową " Modę na sukces " hahahah )
Ina:) napisał:
Im więcej sezonów tym bardziej staje się nudny. Ileż można wątków wymyślić? Dlatego staje się to monotonne, powtarzają się pewne wątki. Czyli pokrótce - człowiek zaczyna się dosłownie gubić.
Ten serial od początku miał już planowane 6 sezonów ![]()
Sylwestrina napisał:
zgadzam się ze stwierdzeniem że "Im więcej sezonów tym bardziej staje się nudny." początkowo ( 1, 2 sezon) byłam zafascynowana serialem i tylko czekałam z niecierpliwością na kolejny odcinek, ale z czasem ta produkcja zaczęła mnie nudzić i teraz nie zdziwiłabym się gdyby ciągnęli ten serial do nieskończoności ( ale przynajmniej wtedy mielibyśmy nową " Modę na sukces " hahahah )
hahaha i Moda na sukces miałaby konkurencję![]()
no ale, jak oglądalność będzie spadkowa to scenarzyści i reżyser dadzą sobie spokój. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Ja tam się zgadzam z Paniami.. ;P
Zaraz nastąpi przeładowanie serwisu w tryb zalogowanego użytkownika. Prosimy czekać.
Podaj nam swój adres e-mail, którym dokonałeś rejestracji w serwisie.