MAXXX News

Magda Gessler: Jej pierwsza restauracja w Londynie

date_range

Magda Gessler właścicielka kilku restauracji w Polsce, tym razem zdecydowała się otworzyć pierwszy lokal w Londynie! To ukłon w stronę Polaków mieszkających za granicą.

Nowa restauracja Magdy!

Magda Gessler to restauratorka z wieloletnim doświadczeniem. Gessler posiada wiele restauracji w całej Polsce, które cieszą się ogromną popularnością i przynoszą spory zysk. Magda prowadząc program „Kuchenne Rewolucje” pomogła restauratorom w całej Polsce. Tym razem restauratorka postanowiła otworzyć lokal w Londynie. Potrawy, które możemy znaleźć w menu, należą do kuchni polskiej. Internauci zaczęli się zastanawiać czy kuchnia polska przyciągnie klientów i spodoba się Brytyjczykom. Boją się, że był to zbyt ryzykowny pomysł.

View this post on Instagram

I jeszcze raz... to miejsce #mg#besos

A post shared by Magda Gessler (@magdagessler_official) on


White Goose Bistro Magda Gessler


Restauratorka chce promować polską kuchnie w Londynie. W menu znajdziemy najważniejsze potrawy naszej kuchni. White Goose Bistro to swego rodzaju ukłon w kierunku mieszkających na wsypach Polaków. Jednak ceny potraw mogą powalić. Dodatkowo do każdego rachunku doliczane jest 20% za serwis.

  • Pasztet królewski z dziczyzny z malinami – 37 zł
  • Sałatka „Zielono mi” z pstrągiem wędzonym – 42 zł
  • Żur staropolski z białą kiełbasą i jajem na twardo – 29 zł
  • Soljanka rosyjska z czterech mięs – 34 zł
  • Schabowy DOUBLE po naszemu wychodzący poza talerz – 70 zł
  • Pstrąg w całości smażony na klarowanym maśle – 64 zł
  • Wegetariański Burger – 54 zł
  • Mielony „mój ulubiony” – 14 zł
  • Pierogi: mięso, ruskie, kapusta i grzyby, 100g – 8 zł
  • Każdy deser: 22 zł
  • Tatar wołowy ostrym nożem siekany – 50 zł

A Ty co sądzisz? Koniecznie podziel się swoją opinią w komentarzu! Jeśli artykuł Ci się spodobał, udostępnij go i podziel się nim ze swoimi znajomymi!

Podziel się ze znajomymi:
Oceń tego MAXXX Newsa:
Oceń: thumb_up 0 0 thumb_down
whatshotCzytaj także
commentKomentarze