Test obrzydliwych i ohydnych potraw. Ktoś zjadłby to co oni?

Trzeba przyznać że panowie naprawdę poświęcają się i w bliżej nieznanym celu potrafią skosztować nietuzinkowych potraw, których smak w pełni oddają swoim zachowaniem.

Bycze jądro, sfermentowana soja, stuletnie jajko te i kilka innych przysmaków powędrowało na talerze dzielnych testerów. Wystąpili:Cezary Jóźwik, Rafał Masny, Robert Pasut i trzeba przyznać, że z pełnym poświęceniem próbowali sprostać temu trudnemu zadaniu. W konwencji ważnego, biznesowego spotkania postanowili przetestować najobrzydliwsze i najbardziej śmierdzące oraz najbardziej obrzydzające przysmaki jakie tylko można zaserwować. Stuletnie jajko, które tak naprawdę jest podobno studniowym jajkiem ugotowanym na twardo i moczonym w moczu młodych chłopców, babczeka z psią karmą i napój o smaku wędzonych śledzi - nie musicie tego próbować, możecie jednak to zobaczyć .

Oceń ten artykuł 0 1