Croissant na słono - przepis

Croissant na słono - przepis

Dodane: 11.05.2022
Oceń: 0 0

Składniki: • 2 avocado • 1 ząbek czosnku • Szczypta płatków chili • Szczypta soli • Szczypta pieprzu • 4 croissanty • Pomidor • Szynka szwarcwaldzka • Plasterki sera cheddar • Jajko • Majonez • Łyżeczka masła Przygotowanie: 1. Croissanty kroimy wzdłuż na pół. 2. Avocado przekrawamy na pół, usuwamy ze środka pestkę. 3. Miękką część avocado przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem. Dodajemy rozgnieciony czosnek, sól, pieprz i płatki chili. Wszystko dokładnie mieszamy. 4. Dół croissanta smarujemy guacamole, następnie kładziemy plastry sera cheddar, plastry pomidora, szynkę szwarcwaldzką albo usmażone jajko sadzone. 5. Górę croissanta smarujemy majonezem. 6. Smacznego! Gotuje: Beata Kustra https://www.instagram.com/thekustrefoodie/

przepisy jedzenie dania na szybko przekąski przepisy a przekąski food

Playlisty i kolekcje

Kraj pochodzenia wszystkich audycji w katalogu Wideo w RMF MAXXX - Polska; wszystkie audycje zostały wytworzone pierwotnie w języku polskim.
Informacja o podmiocie dostarczającym audiowizualną usługę medialną na żądanie pn. „Wideo w RMF MAXX” , spółce Radio Muzyka Fakty sp. z o.o. sp.k.